Lounaalla Kahvila Vennyssä

Yhteistyö: KUBLO eli Keski-Uudenmaan Blogit sekä Kahvila Venny 

KUBLOn bloggaajana sain kutsun päästä vierailulle Kahvila Vennyyn, joka sijaitsee Ratsastuskeskus Ainon yhteydessä, mikä taas sijaitsee Järvenpäässä.

No minäpä nappasin mieheni mukaan maaliskuun lopulla ja lähdimme lounaalle ihan kahdestaan, kun lapset olivat koulussa. Arjen luksusta sanon minä! Parhaimmillaan!

Meiltä kotoa ajaa Ratsastuskeskus Ainoon vajaan vartin, niinpä hieman mietin että miksi en ollut kuullut tälläisestä paikasta ennemmin.

I love you more than(5)

I love you more than(2)

I love you more than(1)

Kahvila Venny tarjoaa maukasta kotiruoka-lounasta (toisinaan piristävällä twistillä) aina maanantaista perjantaihin. Lounaslistan löytää netistä, jonka mukaan voi sitten suunnata kun näkee tarjolla olevan lempiruokaa. Näin me teimme, kun matkassa on hieman nirso-britti. Aamulla katsottiin yhdessä mitä lounasta on tarjolla kyseisenä päivänä.

Me valitsimme päivän jolloin oli tarjolla punajuuri borssikeittoa tai lasagnea. Lisäksi tarjolla oli monipuolinen salaattipöytä sekä leipää.

Lounaan hinta vaihtelee alk. 8,90€. Lounas tarjoillaan klo. 10:30-14:00.

arkinen lounas aviomiehen kanssa

Kahvilassa on kaksi ikkunaa maneesiin, joten on mahdollista nähdä ratsastustunteja tai jopa kilpailuja. Joten kaikki hevosista tykkäävät nyt lounaalle tai jos lounas ei maistu niin kahville Vennyyn!

Lounaan lisäksi Vennystä löytyy erilaisia leivonnaisia, jotka valmistaa kahvilan leipuri itse. Joten suut saa varmasti makeaksi!

Jos viikolla ei ehdi lounaalle tai haluaisit viedä koko perheen herkuttelemaan ja nauttimaan niin mahtava mahdollisuus olisi esim. tulevana viikonloppuna 3-tason estekilpailuista. Tapahtuma on katsojille maksuton.

I love you more thanI love you more than(4)I love you more than(3)

Lisäksi Vennyssä on yksi mainio juttu, joka on varmasti kova hitti kaikille heppahulluille. Mitäs sanot jos järjestäisit seuraavat synttärit KEPPIHEPPASYNTTÄRINÄ?

Minä lähden mielelläni uudestaan Vennyyn herkuttelemaan ja taidan ottaa mukaan myös koko perheen. Nuorimmainen lapsistani kun rakastaa mm. hevosia!

Oletko sinä käynyt Kahvila Vennyssä?

// Krista

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lounaalla Kahvila Vennyssä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s